Affiliatelinker

Firi


Norsk kryptobørs som tilbyr 7 kryptovalutaer, inkludert bitcoin, etherium og litecoin. Priser og gebyrer er konkurransedyktige. Registreringen er enkel og kan gjøres med vipps eller e-post. Det er også veldig enkelt å sette inn og ta ut penger. Sette inn kan gjøres rett fra norsk konto og vil da være gebyrfri hos de fleste banker. Firi har også muligheten for å sette opp fast spareavtale.


For å få opp til 200 kr ekstra i kryptovaluta, registrer deg her.


Gemini


Gemini er ansett som en seriøs børs som tar sikkerhet på alvor. Handelsgebyrene er lave og utvalget av kryptovalutaer er medium. Gemini tilbyr 10 gratis uttak per måned. Det vil si at en trenger ikke tenke på nettverksgebyr. Ved å bruke affiliatelinken får du USD 10 i bitcoin når du gjør ditt første kjøp for USD 100 eller mer. 


Registrer deg her og få USD 10 i bitcoin.


Celsius


Celsius tilbyr renter på innskudd i diverse kryptovalutaer. Rentene som tilbys er konkurransedyktige med andre lignende plattformer. Antall gratis uttak er ubegrenset. Det vil si at en trenger ikke tenke på nettverksgebyr. Celsius har et medium utvalg av kryptovalutaer det tilbys renter på. Ved å bruke affiliatelinken får du USD 50 i bitcoin dersom du overfører kryptovaluta til en verdi på minimum USD 400 og holder i 30 dager. 


Registrer deg her og få USD 50 i bitcoin.


Nexo


Nexo tilbyr renter på både kryptovaluta og fiatvaluta. Utvalget av kryptovaluter er ganske bredt. Rentesatsene avhenger av hvor mye av Nexo sin egen coin en holder. Nexo har egen vekslingstjeneste. Det gjør at en kan sette inn fiatpenger direkte til Nexo og kjøpe den kryptoen en vil ha. Prisene er nok generelt noe høyere enn hos de største børsene. Nexo tilbyr minst 1 gratis uttak av krytpovaluta per måned. Antallet stiger etter hvor mye av Nexocoin en holder. Maks gratis uttak er 5 per måned. Ved å bruke affiliatelinken får du USD 25 i bitcoin om en setter inn verdier tilsvarende USD 100 eller mer. 


Registrer deg her og få USD 25 i bitcoin.


Binance


Binance er en av verdens største kryptobørser med et enormt utvalg i coins. Appen er brukervennlig børs både på nett og mobil. Binance tilbyr de fleste former for handel innen kryptovaluta, har gode priser og lave gebyrer. Tilbyr også noe renter på enkelte av valutaene. 

Ved å bruke affiliatelinken får du 10% rabatt på handelsgebyr i all fremtid.  


Registrer deg her og få 10% rabatt på alle handelsgebyr.